happy planner producten

happy planner spullen

 

Happy planner van Mambi . Me and my big ideas create 365. Ik heb er al vaker over geschreven en dit blijft een favoriete item. En dan heb ik het over de Happy planner collectie

 

hartje-1

Ik heb vorig jaar een classic happy planner gehad. En dit jaar heb ik van de kerstman een mini happy planner gehad. Ook de pocket folders voor de mini zat er bij én een stickerboek met wel 1486 stickers.

De reden dat ik ben geswitcht van een Classic happy planner naar een mini is doordat een classic best wel groot en “ik lig behoorlijk in de weg” factor had. Nadeel is dat ik merk dat ik toch wel een stuk minder schrijf ruimte over hou. Het is het één of het ander dus bedenk goed wat voor jou belangrijk is en goed werkt.

 

 

Verder heb ik nog steeds de Happy planner recepten waar ik nog niks mee heb gedaan. Ik gun mezelf er geen tijd voor. De perforator heb ik ook nog niet gebruikt en ben ik eigenlijk benieuwd of hij ook voor de mini geschikt is want ik heb hem toen aangeschaft omdat ik de happy planner classic heb. Weet je wat…ik ga het meteen even uitproberen.

Mijn Mini is nog erg kaal, maar wel lekker volgeschreven. Zullen we hem een beetje gaan versieren. Stickers genoeg zou ik zo zeggen. Ook hier ben ik benieuwd of deze sticker wel passen in een mini.

 

 

Ik heb ook een  notitieboek gemaakt met de happy planner ringen die in allerlei kleuren en maten los verkrijgbaar zijn.

 

zelfgemaakte planner

 

picto-spiritualiteit-handen

 

afsluiter-2

 

Leuke planners

Zijn jullie al langs geweest bij kadootjes uit het hart om leuke planners te kopen ? Ik ben zo blij met de webshop.

Nu kan ik met de producten die ik maak andere mensen blij maken. En hoop ik dat met de vele producten die ik hier en daar vind en dan vooral in kringloopwinkels daar ook een goed thuis voor gevonden word.

Neem nou deze planners. Ze kosten €5 per stuk

 

 

 

 

 

Zijn het geen schatjes?

hartje-1

Wat vind je van deze Journal?

5 lines a day is een mooie journal van pien van Lambaart. In deze journal beantwoord  je dagelijks een vraag en over 5 jaar kun je nakijken hoe je er toen over dacht. Deze journal kost €4,00

 

 

Ik heb nog veel meer leuke kadootjes voor jezelf of om kado te doen. Ben je Nieuwsgierig geworden kijk dan op kadootjes uit het hart

 

Wil je een kadootjes leuk ingepakt naar iemand opsturen geef dit dan aan in een notitie bij het bestellen. Heb je vragen mail dan naar info@kadootjesuithethart.nl

 

afsluiter-2

Happy planner Recepten

Even een korte blog vandaag, maar ik wil heel graag mijn Happy planner recepten laten zien.

Ik heb vorig jaar December van de Kerstman een happy planner recepten gekregen.hartjes

Uit betrouwbare bron weet ik dat hij hem hier heb gekocht.

Tot nu toe heb ik deze leuke planner niet gebruikt wat natuurlijk zonde is.

 

 

 

 

Omdat ik nu al een tijdje veganistisch eet probeer ik steeds nieuwe producten en recepten uit wat met groente te maken heeft en soms is dat zóó lekker dat ik dat wil onthouden . Bijvoorbeeld dit recept met gemarineerde tomaten. Verder heb ik er een handig bewaarmapje toegevoegd en wat extra papier om aantekeningen te maken.

 

 

Waar bewaar jij je recepten?

 

afsluiter-2

Planner update

Heb ik aan jullie deze beauty al laten zien?Ik kocht deze planner een tijdje geleden bij de Hema.

 

blogmomentje-20

 

Het was liefde op het eerste gezicht, maar omdat ik volop in de happy Planner zat heb ik hem even een tijdje weggelegd. Nu had ik zin om de boel om te gooien en in een andere planner te gaan werken en dus mag deze knapperd van de stoffige plank af. Ik geloof dat ik er maar €4,00 voor heb betaalt omdat hij als enige nog in de schap lag en hier en daar een schoonheidsfoutje heeft.

 

Handlettering

Als je de planner open doet dan zie je de eerste divider met Hello er op. Daar ben ik best wel trots op , omdat dat heel netjes is geschreven met hele mooie letters.

 

 

De eerste foto hierboven daar zie je de linkerkant met de paperclip en strikje er op die ik zelf gemaakt heb. Foto twee daar zie je de ingeklapte  maandoverzicht van September. Op foto drie kun je zien hoe het overzicht er uit ziet als je hem uitklapt. Op deze maandoverzicht schrijf ik mijn blogpost op die ik wil publiceren.

 

Hierboven zie je de week op twee pagina’s. Gezellig versiert met verschillende kleuren en printjes Washitape.

 

 

Ook mijn eigen Dividers gemaakt

 

 

De pen komt uit Spanje En de paperclips heb ik zelfgemaakt. Ben al helemaal in de Herfstsfeer zoals je kan zien aan de slak en paddestoel.

Het is wel weer even een uitdaging om kleiner te gaan schrijven, maar aan de andere kant is dat ook wel weer een uitdaging en vind ik het op een één of ander manier veel overzichtelijker zo een kleiner planner.

 

afsluiter-2

planner update

 

Lekker aan het opruimen geweest in mijn Filofax én ik heb een nieuwe planner aangeschaft.

Het was een zooitje in mijn Filofax A5 en werd het tijd dat ik hierin eens ging opruimen.Ik heb alles er uit gehaald en opnieuw ingericht. Ook heb ik nieuwe dividers gemaakt voor zowel de A5 als mijn nieuwe planner van de Hema. Ja ik ben weer gevallen voor een planner. En dat omdat hij zo mooie glimt haha…lekker bling bling dus.

 

Op de eerste foto zie je mijn Filofax A5. op de andere foto’s zie je de Dividers die ik heb gemaakt. Het papier komt van de Action en is dubbelzijdig gedrukt.

 

 

 

Op foto 1 zie je mijn nieuwste aanschaf van wel € 4 . Dit is een planner van de Hema. Op foto twee zie je naast de ringen dat het een beetje beschadigd is. Ik los dat op door een vel stickers er in te schuiven en dat zie je het niet meer. Op de laatste foto zie je de binnenkant en dat ziet er best wel gezellig uit toch?

Ik heb er sticky notes op geplakt – altijd handig- en een magneetje van Snoopy. Op de eerste pagina zien jullie een afbeelding van een meisje met bloemen staan. Dit komt uit een oude boek vol met ouderwetse advertenties en deze heb ik ingekleurt met de Distress markers.

 

Ook voor  in deze planner heb ik Dividers gemaakt met hetzelfde dubbelzijdige papier en ben er helemaal happy mee.

 

img_20170504_193659

 

Als laatste wil ik jullie deze pen nog even laten zien die in de A5 zit. Deze heb ik vorig jaar in Spanje gekocht. Het is een gewone balpen, maar met een leuk design erop.

 

Ben heel benieuwd of er meer mensen zijn die een planner gebruiken. Laat het me weten in een reactie hieronder.

 

afsluiter-2

 

 

Ideetjes om je planner te personaliseren

 

Toen ik in de planner wereld terecht kwam, kwam dat door de leuke versierde pagina’s die ik voorbij zag komen op Facebook en You Tube. Ik had al gauw door dat er nog veel meer leuke manieren zijn om je planner eigen te maken. Op deze manier word het plannen nog leuker om je doelen en To do’s te volbrengen.

Hieronder een paar ideeën die ik gebruik en met jullie wil delen.

Pen

Niet geheel onbelangrijk is een pen, maar welke gebruik je nu? Ikzelf geef de img_20170122_123704.jpgvoorkeur aan een pilot Frixion point. Deze zijn te koop in verschillende kleuren en kan je de inkt met de achterkant van de pen uitvegen. Ik heb er een in de kleur paars. Ik heb er ook een met een zwarte inkt. Die is van papermate Replay.

Dashboard

Heeft geen functie is gewoon leuk omdat je deze ook zelf kunt maken met tekst of afbeelding die je leuk vind.

Charms

Een mooi sieraad voor je planner of travelers notebook. De charms maak ik het liefst zelf.

Dividers

De dividers zijn super handig om de onderwerpen in je planner aan te geven.

Stickers

Die kan je nooit genoeg hebben en is een leuke opvulling. Ik gebruik alleen fun stickers zoals hartjes en bloemetjes enzo. Tegenwoordig kan je van alle onderwerpen stickers kopen om aan te geven wat je die dag te doen heb of wil doen. Zoals bijvoorbeeld een sticker met een wasmachine afbeelding zodat je het niet hoeft op te schrijven , maar je plakt gewoon een sticker op de maandag als je die dag gaat wassen.

img_20170122_124424.jpg

Washi Tape

Ook hier geldt dat het niet bij een rolletje blijft . Er zijn zoveel maten,kleuren en printjes te koop.

Pocket page

Die zijn leuk en handig om stickers, journal cards of foto’s in te bewaren. Je kunt ze vergelijken met de insteek hoesen die ze gebruiken voor de pokemon kaarten. Ik bewaar mijn journal cards er in.

img_20170122_124650.jpg

 

Folders

De folders gebruik je om dingen in te bewaren zodat je bijvoorbeeld stickers of documenten altijd bij je hebt.

Journaling cards

Leuke uitvinding zijn de journal cards. Ik stop ze in een pocket page met hier een daar een foto erbij.

Waterverf

Ik gebruik waterverf om de pagina in mijn planner te pimpen. Sinds kort “spetter’ ik ook, haha

Paperclips

De paperclip zijn handig om briefjes en dergelijke te bewaren. Ik gebruik ze voornamelijk voor de fun, omdat ik ze erg leuk vind zoals ze uit de planner steken.

Stickynote

Stickynote is makkelijk om even snel iets op te schrijven als je iets niet vast wil zetten in je planner. Ook deze heb je in verschillende leuke uitvoeringen.

 

Heb jij nog een leuk idee om je planner te pimpen? Laat het me weten in de reactie hieronder.

 

afsluiter-2

Planner/paperclip charm

Planner charms

Een mooi sieraad om je planner of notebook te personaliseren.

Er zijn zoveel leuke en mooie spullen te koop voor je hobby’s. Neem nou bijvoorbeeld de planner charms. Je hebt ze in verschillende soorten en kun je hiermee je planners en notebooks mee opleuken. Ik ben van “dat wil ik zelf maken” en dat heb ik dus ook gedaan. Ik heb eerst het gereedschap bij elkaar verzameld en dat is een knijper, pincet en een knip. En dan de basis om te beginnen aan het sieraad en dat zijn staafjes, ringetjes, lint, diverse kralen en bedels.

Ik heb er verschillende gemaakt en bevestigd aan een paperclip.

 

Je kunt ook je eigen bedeltjes maken van klei. Op mostcutest.nl  kwam ik deze fluffy klei tegen (en nog veel meer leuke producten 😀 )

Fluffy klei

Bron: mostcutest.nl

Superlicht en aan de lucht drogende klei, verkrijgbaar in de leukste kleurtjes en in handige, afsluitbare bakjes! 

Bron: mostcutest.nl

 

Bron: mostcutest.nl

Fluffy klei mal 3D donuts 

Formaat: 12 x 18 cm – het is een dubbele mal dus je krijgt 2 mallen van dit formaat, zodat je ronde 3D donuts kunt maken.

Ik ga dit zeker een keer proberen en zal er dan een review van maken.

 

afsluiter-2

 

 

Filofax A5 pink fluor

Filofax A5 pink fluor

Nadat ik dus via het internet in contact kwam met het planner virus ben ik me een tijdje er in gaan verdiepen en werd ik steeds enthousiaster .

Vooral omdat ik er achter kwam dat dit mij echt zou kunnen gaan helpen om efficiënter de dag door te komen. Want ik wil en moet zoveel op een dag doen dat ik ben gaan rondneuzen waar die te verkrijgen zijn. Maar oh,oh, die zijn best wel prijzig.

img_20161017_170014.jpg
Foto:Filofax A5 Pink fluor

Dan maar even op marktplaats kijken. En ja hoor daar stond zij de vonk sloeg meteen over.Een filofax A5 pink fluor en die heb ik gekocht voor € 60,00. Dat is toch nog een hoop geld ,maar deze was dus bijna niet gebruikt.

Ik kon niet wachten dat ze binnen kwam. En ik weet nog toen ik het pakket open maakte dat ik dacht oh, wouw, die is groot. Maar daar raak je snel aan gewent hoor, vooral als je graag en veel schrijft.

Deze filofax gebruik ik voor mezelf privé als agenda. En met diverse lijstjes en voor zakelijk.

En echt ik kan niet meer zonder en dat wil ik ook helemaal niet,haha

Sterker nog ik heb nog een planner aangeschaft een happy planner  die is bedoelt voor het hele gezin.

img_20161017_162724.jpg
Foto: Mijn happy planner en Filofax

Deze Happy planner ligt thuis op de tafel mooi te wezen. De mannen schrijven ook hun afspraken en rooster op .En ik gebruik hem ook naast mijn laptop om blog gerelateerde zaken op te schrijven.

De Filofax gaat overal mee naar toe en als ik aan het werk ben voor de blog ligt ze gezellig naast me.

Ik heb er verschillende tab bladen in zitten.Zoals de  onderwerpen blog, social media,Lijstjes en adressen.

Een mooi setje vind je niet?

 

 

afsluiter-2

 

Me and my Happy planner

img_20161025_152335.jpg  img_20161025_152404.jpg  img_20161025_152323.jpg

Me en My Happy planner

Vanaf het moment dat ik besmet ben  met het planners virus kom ik de leukste planners tegen in zoveel verschillende merken, kleuren, maten en thema’s. Mede omdat ik op facebook bij meerdere groepen lid ben en op You tube vind je heel veel leuke video’s over planners

img_20161025_153804.jpg
Foto: Mijn stapeltje planners

Zo leerde ik de Happy planner create 365 (Me and my big ideas) kennen en die moest ik hebben.


Maar waarom dan, want ik heb al een filofax A5

De Filofax gebruik ik voor mijn eigen planning al staan daar wel de schoolroosters van de kinderen in ,het werkrooster van mijn echtgenoot en alle andere afspraken en to-do’s in van het hele gezin.

Maar deze draag ik mee in mijn tas, en is dit niet zo handig voor manlief en kinderen aangezien ik fulltime werk en zo kunnen hun niet in de planner checken wat de afspraken zijn.

Ik wilde graag een agenda hebben die ik op de keukentafel kan laten liggen en waar de overige gezinsleden op terug kunnen vallen.


Maar wat is dat nou , een happy planner?

Een happy planner is een ringband agenda , maar dan met losse ringen en bladzijdes die speciale geponste gaatjes hebben, zodat je ze in een beweging er uit kan halen, in plaats van een vastgelijmde ringband die je moet open klikken.

Foto: de ringen vast
img_20161025_141919.jpg
Foto:de ringen los
img_20161025_141259.jpg
Foto: de gaatjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je er zelf nog papier in toevoegen dan kan je de daarvoor gemaakte punch voor gebruiken.

img_20161025_141438.jpg
Foto:divider achterkant planner
img_20161025_141242.jpg
Foto:divider voorkant planner

Het geheel word mooi afgestijld met een voor en achter kaft ,ook wel dividers genoemd

 

 

 

 

 

 

 


Inhoud van de planner

De agenda vulling bestaan uit 12 of 18 maanden en week staat op 2 pagina’s en je hebt een ochtend,middag en avond gedeelte om aan te geven wanneer je wat gaat doen.

img_20161025_142450.jpg
Foto:maandoverzicht
img_20161025_142553.jpg
Foto:folder
img_20161025_152133.jpg
Foto:weekoverzicht
img_20161025_141755.jpg
Foto: ringen los verkrijgbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zit een jaar en maand overzicht in en je kunt hem zelf aanvullen met folders die heel handig zijn om er iets in op te bergen

De ringen van de Happy planner kan je ook los kopen in verschillende kleuren zodat je die ook eens kunt verwisselen.

Op deze manier kan je de planner helemaal personaliseren zoals jij dat wil.

Er is een hele lijn beschikbaar die Mambi create heet waar je onder andere paperclips,stickers, pocket cards,pocket pages kunt vinden.

img_20161025_142642.jpg
Foto:pocket page
img_20161025_142727.jpg
Foto:pocket cards

 

 

 

 

 

 

 

 

En nee ik word niet gesponsord , maar ik ben gewoon een grote fan.

Oja ik heb de Happy planner recepten gespot en je voelt hem zeker al aankomen…die moet ik gewoon hebben.

 

afsluiter-2