gezondheid

 

Wat leuk dat je op blogmomentje bent beland, welkom!

Blogmomentje is mijn persoonlijke site waar ik over mijn leven, boeken, beauty en creativiteit schrijf en wat ik graag met je wil delen. Het fijne van het schrijven op een blog is dat je kan delen wat op dat moment belangrijk is voor jezelf en vind dat andere dit ook mogen weten. Als ik een waanzinnig goed boek heb gelezen dan wil ik dit kunnen delen, heb ik een lekker recept gemaakt dan gun ik jou die ook. Ook als het niet zo leuk is dan durf ik dat te delen want het leven is soms kommer en kwel, haha in een positieve zin dan want negatieviteit bestaat voor mij niet maar wel een eerlijk hart.

Ik ben Geja, bouwjaar 1974, gelukkig getrouwd en mocht twee kanjers van zonen op de wereld zetten.Ik ben werkzaam in de ouderenzorg op een psychogeriatrische afdeling.

Houdt van: gezin, lekker eten, tutten met crèmes, een goed boek, haken, borduren en ben altijd wel wat aan het knutselen lees: snailmailen

Wat kan je verwachten?

Ik schrijf wanneer ik zin heb, en dat is wel regelmatig maar ik hou geen planning bij, oftewel ik heb geen vaste dagen dat ik een artikel publiceer. Ik wil schrijven vanuit mezelf en niet omdat het “moet”’ zo bewaar ik voor mezelf de rust en kan ik op deze manier een oprechte blog schrijven.

Kortom; kom zo nu en dan eens gezellig langs en heb vooral veel leesplezier.