Valentijn

banner-blog

 

 

Het is morgen niet alleen Valentijn, maar ook mijn trouwdag. Ik gaf het Jawoord aan Pablo op 14-02-2001. Diego was toen drie maanden en Emilio groeide in mijn buik. img_20170212_125014.jpg

Als je kinderen krijgt dan moet er veel geregeld worden. Ik las elk boek en magazine die er maar bestond. Zo las ik bijvoorbeeld dat als ik zou komen te overlijden dat de kinderen niet automatisch naar de vader gaan, nee dat moet je vastleggen bij de notaris of trouwen. Pablo ging dat wel even uitzoeken hoe dat zat. Een samenlevingscontract ging veel geld kosten dan ging hij maar even naar het stadhuis om te kijken hoeveel het kost om te trouwen hihi. Zo gezegd zo gedaan hij naar het gemeentehuis..krijg ik een kwartier later een belletje…hé schat we moeten maar gaan trouwen want dat is gratis. En zo trouwde ik een paar maanden later met deze romanticus. Die overigens later nog enigszins gedwongen op zijn knieën ging voor mij om te vragen of ik met hem wilde trouwen.

Ondanks de simpelheid van het trouwen hebben we een mooie dag gehad.img_20170212_125014.jpg

Een kleine ploeg familieleden waren erbij. Bij ons thuis hadden we koffie en gebak. Van mijn schoonvader Paul kregen we een gevulde envelop waardoor we heel spontaan onze koffers hebben gepakt en met zijn tweeën richting Amsterdam zijn vertrokken waar we heerlijk hebben gegeten en een hotel hebben gepakt.

Ik wens iedereen een liefdevolle dag toe.

img_20170212_125014.jpg

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *