update

Er was even wat radio stilte van mijn kant en met deze update ga ik vertellen hoe dat komt. Nee ik ben het bloggen niet zat in tegendeel zelfs achter de schermen ben ik heel druk bezig.

 

hartje-1

 

Nadat ik zo een last van mijn patello femoraal pijnsyndroom heb gekregen kon ik mijn werkzaamheden bij de kampeerwinkel niet meer uitvoeren. Daar heb ik het wel even moeilijk mee gehad want ik had het erg naar mijn zin. Ik heb mezelf op blogmomentje en de shop gestort en dat doe ik op de dag van vandaag nog steeds, maar ik mis wel “ de werkvloer”

Maar wat zou ik willen en kunnen gaan doen? Na een half jaartje rust voor mijn knie gaat het de goede kant op. Het zal altijd een zwakke punt blijven maar we gaan gewoon even doorzetten. De reden dat ik even niet op blogmomentje te lezen was is omdat ik druk was met solliciteren en plannen maken. Ik wil al best heel lang in de zorg werken, maar zonder diploma’s kom je (bijna) nergens. Toch heb ik mijn zinnen hier op gezet en als ik echt iets wil dan zal het mij lukken.

Eergisteren heb ik gesolliciteerd als kandidaat voor BBL opleiding helpende plus zorg & welzijn. En wie werd er gisteren gebeld? Moi en ik kreeg een uitnodiging voor informatie/kennismaking sessie. Dinsdag 3 April is het zover en ik ben echt heel zenuwachtig…nu al!!

Nu ik alles voor mezelf op een rijtje heb ga ik weer lekker voor jullie tikken en zal in het vervolg het even aangeven als ik er even tussenuit piep zonder iets te melden,sorry daarvoor!

Ik ga één deze dagen weer nieuwe producten in de shop plaatsen. En ook heeft de blog een iets andere inrichting gekregen. Het is niet een hele grote verbouwing, maar hier en daar is de styling veranderd en ik heb de categorieën balk veranderd. Zelf denk ik dat dit veel overzichtelijker is. Het werkt in ieder geval wel prettiger. Dus helemaal stilgezeten heb ik niet en ik heb natuurlijk ook hulp van Pablo gehad want die is tenslotte de uitvoerder als het om het grafische afdeling gaat.

Meestal nou ja eigenlijk heel vaak bedenk ik de ideeën en hij brengt ze tot leven. Een topteam en ieder doet wat hij of zij leuk vind. Ik zou nog wel een persoon toe willen voegen aan het nu al leuke team en dat ben jij misschien wel. Ik zoek namelijk gast bloggers. Een vacature is in de maak en als jij je aangesproken voelt reageer dan op de vacature die zo online komt.

 

hartje-1

 

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *