Sportschool deel 2

 

Jawel hoor dan nu eindelijk vandaag officieel ingeschreven op de sportschool. Meteen ook maar even 1,5 uur gesport. Ik zeg goed bezig.

Ongeveer twee weken geleden heb ik een proefles in een sportschool genomen om eens te ervaren of dit iets is voor mij. Ik ben aan het afvallen en heb echt geen zin in een hangend stuk vel aan mijn buik en benen én bovenarmen én kont jaja het is veel ik weet het, maar helaas ook echt de waarheid.

De trainer heeft een schema voor mij gemaakt zodat ik goed gericht te werk ga. Op Maandag doe ik kracht training en op Donderdag ga ik Cardio doen.. Dit schema is voor de komende zes weken en dan gaan we evalueren hoe het gaat. Met we bedoel ik de trainer en ik. Heel fijn dat ik ook begeleiding krijg. Uiteindelijk moet ik het wel zelf gaan oppakken maar man wat zijn sommige apparaten ingewikkeld. En sommige apparaten zijn ook super zwaar. Het is een gezellige sportschool waar iedereen elkaar vriendelijk gedag zegt. Waar geen opgeblazen macho’s lopen en meiden met kapsones. Pablo heeft zich ook meteen maar ingeschreven want hij wil wat fitter worden.

Pablo en ik zwemmen ook heerlijk één keer in de week. En dan natuurlijk geen vrij zwemmen, nee heel veel banen heen en weer zwemmen. Ook best pittig hoor, maar zo samen heel gezellig.

Don’t focus on losing weight

Focus on being healthy

Vanmorgen op de weegschaal gestaan en dat deed pijn, heel veel pijn!

Ik weeg maar liefst zo schoon aan de haak 119.3 kg…zucht..

Ook maar meteen alle “B” ledematen opgemeten, want ik wil wel resultaat gaan zien!

Oké , hier komt ie dan hé

Bovenarm: 42 cm
Borst: 1,35 cm  (enige waar niks af hoeft haha en waar ik trots op ben)
Buik : 1,32 cm
Bovenbeen : 71 cm

Elke eerste Maandag van de maand ga ik me wegen en de centimeters opmeten.

Voor nu ga ik onder een heerlijke hete douche staan dat zullen mijn spieren wel lekker vinden na al dat harde werk. Van sommige spieren wist ik het bestaan niet eens, haha.

 

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *