Balea verzorgingproducten Shopblog

Balea bodycreme

Mijn hubbie en ik zijn begin December een paar dagen samen ertussen uit geknepen. Naar de kerstmarkten in Düsseldorf. Even samen wat quality time. Ik had geen woorden nodig om aan manlief kenbaar te maken dat ik ook heel graag een DM drogist(voor de Balea producten) wilde gaan bezoeken want hij had namelijk al een route uitgestippeld en jawel ook voor een bezoekje aan deze leuke winkel…I love this man.

Balea, Balea en nog eens Balea

Na maanden zeuren dat ik zo graag Balea producten wil kopen ging het dan nu echt gebeuren. Ik heb mijn ogen uitgekeken en mijn winkelwagen volgeladen, en mijn eega deed vrolijk mee, haha. Bij de kassa ging ik wel twijfelen over hoeveel dit wel niet ging kosten, want ik heb met mezelf afgesproken dat mij budget € 100 is en kom ik daar nu niet overheen?

En wat denk je? ….voor dit alles wat je op de foto  ziet moest ik € 65 en een klein beetje afrekenen.

Balea verzorgingsproducten

 

Je begrijpt dat Pablo en ik he-le-maal in een deuk lagen en ik ben een heel gelukkig meisje, eh jonge vrouw! (Die wel wat crèmepjes kan gebruiken, lol.

Balea is een Duits merk en verkrijgbaar in onder andere een dm drogisterij. Het is een huismerk die heel budget vriendelijk is. De producten die ik tot nu toe heb gebruikt bevallen mij prima en doen wat ze beloven. Het product ziet er ook vaak nog gezellig uit met leuke, vrolijke printjes en kleurtjes.

Handzeep

De  handzeep kost €0,55 per stuk en voor die prijs krijg je 500 ml heerlijk reukende handzeep. Ik heb gekozen voor de mango/bloemen, gember/limoen en granaatappel/citröengras (deze laatste  is overigens 300 ml voor €0,95, voor in de keuken)

 

Maskers

body scrub coffee & coco kost  €0,95 per stuk en de  gezichtsmaskers €0,95

Shampoo en cremespoeling

Zowel de  shampoo als de cremespoeling kost per stuk €0,55. Ik ben heel benieuwd wat deze shampoo en cremespoeling op mijn haar gaat doen. Ze ruiken in ieder geval heerlijk, maar voeden ze ook genoeg?

Golden peach  lippenbalsem €0,75, bodycreme €0,95. Reinigingsdoekjes kost ook €0,95. De lippenbalsem heb ik nu in gebruik en ik moet zeggen dat het mijn lippen goed zacht maakt.

 

Douchegel

De  douchegel kost €0,55 per fles (300 ml)Van de geuren  Milk & Honing, Vanille & Cocos en exotische cocos wordt ik heel vrolijk.

 

Dagcreme en serum

Q10 serum kost €2,95 en de dagcreme €1,95. Deze heb ik nu een week in gebruik en ben heel enthousiast over beide producten.

 

Heerlijk reukend scheerschuim €0,75 per stuk en de deodorant  €0,95 per stuk.

 

De  huidcreme van Balea kost  €1,95, handcreme €0,85 en de wasgel €1,45

Balea MEN

Douchegel voor mannen €0,55 en de tattoo creme  €2,95

Mijn oudste zoon heeft op zijn verjaardag, 6 November, een tattoo laten zetten. Toen ik deze creme tegenkwam twijfelde ik niet op deze voor hem te kopen.

 

Natural escape bodylotion €1,45 per stuk , deodorant per stuk  € 0,95 en de haarlak kost €1,25 per fles.

Mijn kast ligt vol met fijne producten die, als ze op zijn, voorbij gaan komen in een opgemaakt blogartikel. Van alle producten ga ik een review schrijven zodra ze op zijn gemaakt of wanneer ik een goed beeld van het product hebt.

De mannenlijn van Balea is hier in huis een groot succes. Manlief & zonen maken graag gebruik van de douchegels, lotions en deo’s. Er is zoveel enthousiasme dat Pablo ook een review gaat schrijven over de douchegel en lotion, hoe leuk is dat?

 

 

 

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

2 comments on “Balea verzorgingproducten Shopblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *