Rommelige blog

Het word een rommelig blogje vandaag. Heel de week ben ik druk geweest met de winkel.

Ik schrijf meestal op de dag zelf en ik plan soms ook de blogs in als ik weet dat het een drukke periode voor mij wordt. Vandaag heb ik een drukke dag, dus schreef ik deze blog gister zonder me voorbereid te hebben. Nou waar gaan we het eens over hebben?

Heb je nu wéér een “ winkel ” geopend?

Tja ; ‘t bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik zal toch een bezigheid therapie moeten hebben, want ja ik heb geen hobby’s, haha. Nee, nu even zonder dollen. Ik vind dit gewoon heel leuk om te doen.

Blogmomentje is echt mijn kindje. Ik vind het heerlijk om te schrijven. Creatief bezig zijn kan ik op deze manier goed combineren. De producten verstuur ik als cadeautjes dus zoiets als een snailmail.

En ja daar heb ik alle tijd voor en doe dit momenteel full time gecombineerd met het huishouden. Ik werk niet meer in de kampeerwinkel. Door de

patellofemorale pijnsyndroom is het voor mij moeilijk om hele dagen op de beentjes te staan.

Maar goed vandaag maar eens aandacht besteden aan het huishouden. Ik heb deze week nog weinig gedaan doordat ik met de winkel bezig was. Bijna 40 artikelen op de foto gezet en online geplaatst. Ik blijf ook maar aan de seo rommelen. Dat is zo verslavend als je eenmaal weet hoe dat werkt.

Oké Geja nu even loslaten

Hmm moet dat? Haha, oké ik ga nu de stofzuiger pakken en daarna dweilen. Toiletten soppen en een was aanzetten. Planten moeten ook weer eens een beetje water hebben. Vanmiddag quality time met manlief. Denk dat we even naar de kringloopwinkel gaan. Diego komt ook weer – na een week – thuis van bivak.

Lekker kokkerellen?

Jaaaa ,ik ga een rode curry proberen met noodles. Ben heel benieuwd.

 

hartje-1

 

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *