Review Balea Serum & Dagcrème Q10 Anti Falten.

Vandaag review ik twee producten uit de Balea lijn. De Balea Serum Q10 Anti Falten & BaleaDagcrème Q10 Anti Falten  Ik heb een normaal tot licht droge huid en op mijn jukbeenderen wat oneven heden. Je voelt en ziet het ook en dat vind ik niet prettig. Tijd om hier iets aan te gaan doen.

Als eerste ben ik begonnen uit te zoeken wat een goede gezichtsroutine is en ben dat gaan uitvoeren. Het is belangrijk je huid goed te reinigen en daarna te verzorgen met serum en een dag en of nachtcrème. Bij een bezoek aan de Dm drogist in Duitsland kwam ik de Balea serum en dagcrème Q10 tegen en besloot om deze te gaan proberen. Dit is mijn eerste kennismaking met een serum.

Balea Serum Q10 Anti Falten

Balea Serum Q10 Anti Falten ( Dm Drogisterij €4,29)

Een klein plastic flesje met een pompje waar een doorzichtig melkachtig substantie uit komt. Elke ochtend en elke avond gebruikte ik trouw 2 pompjes en bracht dat aan op mijn gezicht. De vloeistof voelt stevig aan en ruikt heerlijk fris. Na het aanbrengen van het serum trok het rustig in mijn huid en dat voelde heel prettig aan.

Twee keer daags 2 pompjes van de Serum en ik heb er anderhalf maand mee gedaan.

Balea dagcrème Q10 Anti Falten ( Dm Drogisterij €4,29)

Na het aanbrengen van het serum ging ik eerst altijd mijn tanden poetsen zodat het product goed kon inwerken en daarna smeerde ik mijn gezicht in met de Balea dagcrème Q10. Wat mij meteen opvalt is de dikte van de crème. Vol en heerlijk romig bij het uitsmeren met wederom een frisse geur. Ik ben zelfs even op het potje gaan kijken of het niet een nacht crème is want die zijn negen van de tien keer voller van structuur dan een dagcrème. Maar nee het is echt een dagcrème en hier ben ik heel blij mee. Het geeft mij een luxe gevoel door deze crème uit te smeren op mijn gezicht.

En wat het resultaat?

Doordat ik een heel gezichtsroutine heb ontwikkeld met producten die goed werken voor mijn huid waaronder de Balea serum en dagcrème merk ik dat mijn gezicht een frisse uitstraling krijgt en de oneven heden op mijn jukbeenderen minder zijn geworden.

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *