planner update

 

Lekker aan het opruimen geweest in mijn Filofax én ik heb een nieuwe planner aangeschaft.

Het was een zooitje in mijn Filofax A5 en werd het tijd dat ik hierin eens ging opruimen.Ik heb alles er uit gehaald en opnieuw ingericht. Ook heb ik nieuwe dividers gemaakt voor zowel de A5 als mijn nieuwe planner van de Hema. Ja ik ben weer gevallen voor een planner. En dat omdat hij zo mooie glimt haha…lekker bling bling dus.

 

Op de eerste foto zie je mijn Filofax A5. op de andere foto’s zie je de Dividers die ik heb gemaakt. Het papier komt van de Action en is dubbelzijdig gedrukt.

 

 

 

Op foto 1 zie je mijn nieuwste aanschaf van wel € 4 . Dit is een planner van de Hema. Op foto twee zie je naast de ringen dat het een beetje beschadigd is. Ik los dat op door een vel stickers er in te schuiven en dat zie je het niet meer. Op de laatste foto zie je de binnenkant en dat ziet er best wel gezellig uit toch?

Ik heb er sticky notes op geplakt – altijd handig- en een magneetje van Snoopy. Op de eerste pagina zien jullie een afbeelding van een meisje met bloemen staan. Dit komt uit een oude boek vol met ouderwetse advertenties en deze heb ik ingekleurt met de Distress markers.

 

Ook voor  in deze planner heb ik Dividers gemaakt met hetzelfde dubbelzijdige papier en ben er helemaal happy mee.

 

img_20170504_193659

 

Als laatste wil ik jullie deze pen nog even laten zien die in de A5 zit. Deze heb ik vorig jaar in Spanje gekocht. Het is een gewone balpen, maar met een leuk design erop.

 

Ben heel benieuwd of er meer mensen zijn die een planner gebruiken. Laat het me weten in een reactie hieronder.

 

afsluiter-2

 

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *