Planner update

Heb ik aan jullie deze beauty al laten zien?Ik kocht deze planner een tijdje geleden bij de Hema.

 

blogmomentje-20

 

Het was liefde op het eerste gezicht, maar omdat ik volop in de happy Planner zat heb ik hem even een tijdje weggelegd. Nu had ik zin om de boel om te gooien en in een andere planner te gaan werken en dus mag deze knapperd van de stoffige plank af. Ik geloof dat ik er maar €4,00 voor heb betaalt omdat hij als enige nog in de schap lag en hier en daar een schoonheidsfoutje heeft.

 

Handlettering

Als je de planner open doet dan zie je de eerste divider met Hello er op. Daar ben ik best wel trots op , omdat dat heel netjes is geschreven met hele mooie letters.

 

 

De eerste foto hierboven daar zie je de linkerkant met de paperclip en strikje er op die ik zelf gemaakt heb. Foto twee daar zie je de ingeklapte  maandoverzicht van September. Op foto drie kun je zien hoe het overzicht er uit ziet als je hem uitklapt. Op deze maandoverzicht schrijf ik mijn blogpost op die ik wil publiceren.

 

Hierboven zie je de week op twee pagina’s. Gezellig versiert met verschillende kleuren en printjes Washitape.

 

 

Ook mijn eigen Dividers gemaakt

 

 

De pen komt uit Spanje En de paperclips heb ik zelfgemaakt. Ben al helemaal in de Herfstsfeer zoals je kan zien aan de slak en paddestoel.

Het is wel weer even een uitdaging om kleiner te gaan schrijven, maar aan de andere kant is dat ook wel weer een uitdaging en vind ik het op een één of ander manier veel overzichtelijker zo een kleiner planner.

 

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *