Opgemaakt #1

Een leuk thema, die ik graag bij andere bloggers lees, is “opgemaakt”. In opgemaakt laat je zien welke verzorgingsproducten je hebt gebruikt en of deze zijn opgebruikt of niet. Vandaag schrijf ik mijn eerste opgemaakte artikel en dat zijn er best wel een boel, dus laten we snel beginnen.

 

 

Maand Augustus

Ik ben al een lange tijd bezig al mijn opgemaakte producten braaf in een kratje te bewaren met in mijn achterhoofd dat ik hier wel heel graag eens een artikel over wil schrijven. Deze producten heb ik in de maanden Augustus en September gebruikt. Vandaag deel één van de maand Augustus.

Helaas vergat ik het ook wel eens een keer en is deze verzameling niet compleet. Maar je krijgt, met wat ik nu laat zien, wel een indruk welke producten ik wel of niet graag gebruik.

In de maand Augustus heb ik vooral veel fruitige producten gebruikt. In deze periode ben ik ook op vakantie naar Spanje geweest wat je wel kan zien door de enorme hoeveelheid zonnebrandcrème, haha. Nee hoor de drie flesjes heb ik niet alleen gebruikt want mijn gezin telt 6 koppen. Mijn schone dochters hebben wel zonnebrand in hun koffer meegenomen maar ja dan moet je hem ook wel meenemen als je gaat zonnen. En aangezien moeders aan alles denkt en meesleept zat niemand zonder zonnebrand, lol.

 

Deze drie flesjes zonnebrand van Sun Care heb ik bij de Action gekocht. Eén daarvan is sunmilk en de andere twee zijn Sun spray’s. Hierin heb ik geen voorkeur want de spray ging ik toch uitsmeren en kwam het voor mij op hetzelfde neer. De Sun care is met factor 30 en ruikt heerlijk fris en zomers.

 

Ook maakte ik een after sun op van het merk Kneipp. Elke avond na het douchen smeerde ik met deze frisse, verkoelde crème mijn lichaam in. Deze crème bevat aloe vera wat je wel merkte omdat de huid er rustig van werd.

 

Shampoo en crémespoeling

Wat ik aan shampoo laat zien is niet alles wat ik heb gebruikt, maar zijn wel twee toppers.

De Balea shampoo is een Duits merk en is te koop in alle dm drogisterijen in Duitsland. Mijn schoondochter was zo lief om deze mee te nemen toen zij een dagje naar Duitsland ging met haar moeder. Deze shampoo van Balea is met een subtiele en zachte geur van orchidee en ik vind hem heerlijk. Mijn haar werd er goed schoon van en eindigde niet in touw. Ik geloof dat deze shampoo maar €,055 kost maar doet haar werk prima.

De shampoo van Cien, te koop bij de Lidl, heb ik al eens een review over geschreven. Deze repair shampoo, die het haar hersteld voor meer glans is lekker romig en voedend. Dat komt onder andere door de keratine die in de formule zit.

 

De crèmespoeling van de Jumbo heb ik eigenlijk altijd wel standaard in huis.

Dat komt omdat ik van setjes hou dus een shampoo én crèmespoeling van hetzelfde merk. Maar als ik zo een setje gebruik dan is de crèmespoeling vaak, na ja eigenlijk altijd, eerder op dan de shampoo en dan komt deze de hoek om kijken

 

Deze crèmespoeling is met Argan olie en doet het prima op mijn haar. Hij is weliswaar wat dunner van substantie waardoor ik wat meer dan normaal moet gebruiken.

Dan dit leuke setje gekocht in de Aldi in Spanje.

Ikzelf heb dun en droog haar en neem daarbij het gloor water van het zwembad en de hele dag in de zon dan heb je echt eerste hulp nodig om het goed te verzorgen. Zowel de conditioner als het masker waren binnen twee weken opgebruikt en dat vond ik toch wel jammer. De heerlijk ruikende crème behandelde mijn haar prima.

 

 

Deze Cien heat protection spray gebruik je voor het drogen door gelijkmatig op vochtige haar te spuiten. Of bij droog haar vooraf als je een lok neemt om te krullen of stijlen.

Ik ben er niet weg van dit product, het ruikt niet lekker en voegt geen meerwaarde toe aan mijn haar, althans ik heb er niks van gemerkt.

 

Aangekomen bij de douchegel en ik heb er weer twee die ik vaker ga kopen.

 

Dit is echt mijn favoriet de Dove gofresh met komkommer en groene thee body zeep

Alleen de geur al jongens, heerlijk! Verder is de zeep lekker romig wat ik wel belangrijk vind.

 

De silk mouse van Nivea is ook geen straf om te gebruiken. De verzorgende doucheschuim laat een voedende laag achter op je huid. En de geur is echt Nivea.

Smeren, smeren en nog eens smeren

Ik ben echt van het smeren en gebruik dagelijks een bodymilk, crème of butter.

 

De Dove rich nourishment is een dikke crème en smeert niet fijn op je huid omdat deze erg compact is. Voor mijn gezicht vond ik hem wel fijn.

 

De Honeymelon Body Butter van de tropical Summer lijn is een limited edition van de Lidl. Een prima, wat dunne Butter maar de geur ging mij al heel snel tegenstaan, dus heb ik deze niet opgemaakt.

 

Net als de spray – on Moisturiser van dezelfde lijn heb ik niet opgemaakt. Het product trekt niet in je huid en het sprayen op zich kwam overal op behalve op mijn huid

 

 

Ik heb twee parfums opgemaakt waar ik al eerder mee was begonnen dan in Augustus, maar wel in deze maand zijn opgegaan. Gabrielle Sabatini gebruikte ik in de avond en voor overdag pakte ik Giorgio Beverly Hill Aire. Fijne parfum en geur maar ik heb maar één favoriet en dat is Alien.

 

 

Een deo van Garnier de mineral invisi calm met 48 uur protection. Prima deo geen op of aanmerkingen.

 

 

Ik vind het heerlijk om een gezichtsmaskertje te gebruiken en deze maand heb ik er maar één gebruikt. De Amore Rose Ultra deep cleansing Masker. Deze koop ik bij de Action en mijn huid knapt er van op. Wat ook de bedoeling is denk ik maar zo, hihi.

 

 

Naar dit product was ik heel nieuwsgierig en kocht deze in een kleine verpakking voor op vakantie in Spanje. Het doet zijn werk goed, maar hij ruikt niet lekker en dan is het gauw bekeken voor mij. Tja ieder gek zijn gebrek!

 

Ik begin mijn skin care routine altijd met een reinigingsdoekje en daarvan heb ik er twee opgemaakt. Ze doen wat ze beloven, maar die van de trekpleister zou ik geen tweede keer kopen want ik kan niet tegen de geur die aan het doekje zit. Daarentegen de Aloe vera is voor mij wel fijn in gebruik.

 

 

Ík vindt het heel leuk om testers aan te vragen en dat doe ik dan ook met regelmaat. Ik probeer ze ook trouw uit. Voor de intieme gedeelte van mijn lichaam gebruik ik Lactamed. Dat is een 0% zeep. Deze is budget en doet prima zijn werk. Nu heb ik twee testers aangevraagd van het merk Lactacyd en voornamelijk de groene variant bevalt mij wel, de andere ook wel maar die ruikt niet en dan vind ik er weinig aan.

 

 

 

 

 

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *