Journals made by me

In een eerdere blog schreef ik over mijn handgemaakte journals. Ik heb er weer een paar gemaakt en wil ze graag aan jullie laten zien.

Ik begin met mijn post journal. Daarin schrijf ik wat ik aan post heb ontvangen en ook wat ik verstuurd heb noteer ik in deze super leuke journal. De adressen van mijn penvriendinnen en snailmaatjes heb ik er ook in geschreven zo heb ik heel handig alle gegevens bij elkaar.

 

Het papier wat ik gebruik voor de pagina’s zijn net als de andere die ik maak in een koffie badje geweest en lekker opgewarmd en afgebakken in de oven. Met stempels heb ik leuke titels verzonnen voor het onderwerp van de pagina’s.

De pagina “opgegeven” is bedoeld voor alle creatieve facebookgroepen waar ik lid van ben. In deze groepen worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een snailmail versturen waar je je voor op kan geven. Ook heb ik een A, B, C snail met Renate gedaan en heb ik een pagina gebruikt om leuke onderwerpen te verzinnen. Ook staat er bepaalde hobby gegevens genoteerd zoals de maten van een ATC.

Naai/sewing journal

Op You Tube kijk ik met regelmaat naar filmpjes waarin je ziet hoe iets gemaakt word. Een “sewing” journal is een hele tijd een rage geweest en omdat ik nog steeds moet leren om op mijn naaimachine te leren werken dacht ik zo een maak ik er ook. Ik kan je zeggen dat dit heel leuk is om te doen. Om er een oude look in te brengen heb ik zelfs mijn oude tijdschriften uit 1946 gebruikt die ik eens een keer op een rommelmarkt op de kop heb getikt. Daar kon ik hele leuke afbeeldingen van gebruiken wat precies past bij deze journal.

 

 

Junk journaal

Deze mocht niet ontbreken vond ik zelf,haha. Het is een lekkere dikke journal geworden met veel yummie spul..lol. Waar ik deze voor ga gebruiken weet ik nog niet. Misschien om in te tekenen en schilderen.

 

 

 

 

En dan als laatste mijn lievelingetje de “gewone” journal. Met een mooie lint sluiting en een prachtige kralenversiering made bij me.

Juist door zijn simpelheid is deze journal een plaatje. Hier en daar heb ik een ander papiersoort gebruikt om het te breken en zo nu en dan een stempel gebruikt. Het papier wat een koffiebad heb gehad daarvan zijn sommige pagina’s zo mooi geworden. Kijk zelf maar.

 

 

 

 

afsluiter-2

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

2 comments on “Journals made by me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *