in de spotlight

Vanavond – de tijd weet ik nog niet precies – gaat de shop van blogmomentje open. In deze shop verkoop ik nieuwe, handmade en tweedehands producten. Deze informatie staat altijd genoteerd bij alle producten die online in de shop staan.

 

hartje-1

In de spotlight

Inmiddels weten jullie wel dat ik gek op boekjes ben. Het is zo leuk om te journalen. Belangrijke momenten vastleggen vind ik persoonlijk heel fijn. Vandaar dat ik een viertal boeken heb die je hiervoor kunt gebruiken.

De Negen maanden zwangerschapsplakboek

negenmaanden boek

Hoe leuk is dat? Heel leuk kan ik je vertellen. Vanaf week drie tot en met week 42 heb je twee pagina’s vol met informatie over hoe groot je baby nu is (en wat er aan hem of haar gegroet is) Maar je kunt ook je persoonlijke verhaal kwijt. Hoe je je voelt. Er is genoeg ruimte om foto’s te plakken.

 

Zodra je baby geboren is kun je ook noteren hoe je bevalling is geweest en alle baby gegevens noteren. Ook zijn of haar eerste voet of hand afdruk kun je er in maken.

 

Dan hier een hele leuke Nijntje planner

nijntje planner

Stiekem wil ik hem eigenlijk zelf houden, maar vooruit ik gun het één van jullie. Voorin heb je een pagina waar je ook losse frutsels kan bewaren. Dan volgt er een pagina met ‘een blik op de week” daar bedoel ik dus een weekoverzicht mee.

 

Het staat er in het Spaans en daaronder in het Engels. Het is een school ( studie) planner. Maar ook als je niet aan het leren bent kun je hem gebruiken.

 

Reisjournal

 

reisjournal

Reis je vaak of wil je je vakantie in woord en beeld vastleggen? Dan is deze journaal zeer geschikt voor jou. Hij is handig in formaat en past makkelijk in je tas zodat je ook op locatie gegevens kan noteren als je dat zou willen.

 

Veel schrijfruimte op de pagina’s en achterin een paar bladzijdes met extra informatie om te lezen.

5 lines a Day

 

5 line a day boek

Ook van deze journal ben ik hé-le-maal weg. Er worden hele leuke vragen aan jezelf gesteld en dat kun je 5 jaar achter elkaar doen en dan heb je een leuke herinnering.

 

 

Ik ga de komende dagen de shop verder vullen met allemaal leuke producten. Kom je een keer gezellig kijken in de shop ?

 

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *