happy planner producten

happy planner spullen

 

Happy planner van Mambi . Me and my big ideas create 365. Ik heb er al vaker over geschreven en dit blijft een favoriete item. En dan heb ik het over de Happy planner collectie

 

hartje-1

Ik heb vorig jaar een classic happy planner gehad. En dit jaar heb ik van de kerstman een mini happy planner gehad. Ook de pocket folders voor de mini zat er bij én een stickerboek met wel 1486 stickers.

De reden dat ik ben geswitcht van een Classic happy planner naar een mini is doordat een classic best wel groot en “ik lig behoorlijk in de weg” factor had. Nadeel is dat ik merk dat ik toch wel een stuk minder schrijf ruimte over hou. Het is het één of het ander dus bedenk goed wat voor jou belangrijk is en goed werkt.

 

 

Verder heb ik nog steeds de Happy planner recepten waar ik nog niks mee heb gedaan. Ik gun mezelf er geen tijd voor. De perforator heb ik ook nog niet gebruikt en ben ik eigenlijk benieuwd of hij ook voor de mini geschikt is want ik heb hem toen aangeschaft omdat ik de happy planner classic heb. Weet je wat…ik ga het meteen even uitproberen.

Mijn Mini is nog erg kaal, maar wel lekker volgeschreven. Zullen we hem een beetje gaan versieren. Stickers genoeg zou ik zo zeggen. Ook hier ben ik benieuwd of deze sticker wel passen in een mini.

 

 

Ik heb ook een  notitieboek gemaakt met de happy planner ringen die in allerlei kleuren en maten los verkrijgbaar zijn.

 

zelfgemaakte planner

 

picto-spiritualiteit-handen

 

afsluiter-2

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *