Fotodagboek 3

Ik schiet wat foto’s weg zo in de maand. Ik gebruik ze niet allemaal in de artikelen, maar ik wil ze wel laten zien dus hierbij Fotodagboek Deel 3

Zo door de maand heen heb ik weer aardig wat boeken kunnen scoren. Deze mooie boeken komen allemaal van kringloopwinkels. Ik hou op de App genaamd Hebban bij wat voor boeken ik gelezen heb, welke ik nog wil lezen en welke ik in mijn bezit heb. Zo heb ik dus inmiddels een hele lijst met boeken die ik nog wil lezen en als je dan zo een boek van de lijst tegen komt dan maakt mijn hartje een sprongetje. Aan de stapels te zijn ben ik toch aardig geslaagd.

De eerste twee delen van Nicci French Blauwe Maandag en Dinsdag voorbij waren één van de eerste boeken die ik van de week tegenkwam en ik kreeg die smile die dag niet meer van mijn gezicht.

Net zoals die dag dat ik even langs school ging om te kijken hoe ik moest reizen. Ongeveer 1 uur en 20 minuten doe ik er over om van huis op school te komen.

school

Meteen maar even gezellig op de Albert Cuijp geluncht met Pablo bij Bazar. En zijn we natuurlijk ook de markt over geweest.

At ik een taartje. Om te vieren dan ik ben aangenomen om deel te nemen aan de opleiding zorg & welzijn Helpende plus.

slagroomtaart

Om te ontspannen lees ik niet alleen boeken, maar speel ik ook op mijn 3DS Xl

3DS XL

deed ik romantisch met manlief

Verder heb ik lekker gekliederd met make up. Door de weeks doe ik niet zo moeilijk over mijn make up. De dagelijkse reiniging en verzorging en dan wat oogschaduw, oogpotlood en mascara en that’s it! In het weekend of als we naar een feestje gaan dan pak ik groots uit en gaat de hele mikmak mijn gezicht op, haha. Ik ga er steeds beter in worden, dankzij You tube! En heb er vooral heel veel plezier in. Er komt binnenkort hier nog een uitgebreid artikel en video over.

Helaas is op deze foto het resultaat van mijn make up niet echt goed zichtbaar. Maar mijn ogen zijn hier wel goed gelukt ,vind ik zelluf.

picto-spiritualiteit-handen

mijn dierenkindjes staan ook weer op de foto gewoon omdat ik erg van ze hou

hartje-1

minoes

hartje-1

hartje-1

En gingen we gezellig met zijn allen op pad.

familie

hartje-1

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *