fotodagboek 1

Wat een week, wat een week. Hier is de eerste fotodagboek.

 

Na het spontane en vooral gezellige bezoek aan een bedrijfsarts gingen Pablo en ik lekker lunchen bij Popov in Amstelveen.

 

 

hartje-1

 

Pablo heeft gekozen voor  een Italiaanse bol met Brie. En ik nam de clubsandwich humoes. Mijn broodje was echt zo  heerlijk dat ik hem een paar dagen later thuis heb (na)gemaakt. De vulling is Humoes , gegrilde courgette, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas en sla.

 

 

Ondertussen heb ik geknutseld. Kennen jullie Pl cards oftewel project life kaarten? Ik heb mijn eigen variant er op gemaakt en noem ze creatieve kaarten. Ik zal hier nog wel een wat dieper op in gaan om uit te leggen waar je ze allemaal voor kan gebruiken. Ze zijn binnenkort te koop (voor een klein prijsje) in mijn webshop.

hartje-1

 

 

foto muur

 

Ik ben heel ijverig in huis bezig en heb onze (inloop) kledingkast opgeruimd. Ik kwam een voorraaddoos tegen met alleen maar foto’s. Nadat ik de foto’s heb uitgezocht ben ik een foto collage gaan maken op de muur in kantoor. De foto’s heb ik vastgeplakt met washi tape en dat staat zo leuk.

 

Natuurlijk ben ik ook nog even een kringloopwinkel ingesproken,haha

Ik kwam daar deze leuke Chupa  Chups nagellak tegen. Zijn het geen prachtige frisse kleurtjes? En nee ze ruiken niet zoet en drogen wel snel op (op je nagel wat heel fijn is)

 

Het lijkt altijd wel zo dat als ik niet lekker ben dat Minoes zich ook niet lekker voelt . In ieder geval hebben we veel geslapen en geknuffeld. Ik hou zóveel van haar.

 

hartje-1

 

 

 

Kijk nou hoe lief Minoes hier ligt met dat pootje. Puck kwam ook fijn thuis slapen.

 

hartje-1

 

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

2 comments on “fotodagboek 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *