traveler’s notebook Lovedoki

 

Als je van alles bijhoud op papier dan heb je overal wel wat notities liggen. Hoe handig is het dan als je ze in boekvorm bij elkaar kan binden.

Ik weet niet wat het is, maar ik ben gek op boekjes,papier en schriften. Tijdens mijn zoektocht naar planners kwam ik de Traveler’s notebook tegen.

Dat is een omslag vaak van leer met daarin diverse kleine boekjes die je vastmaakt met elastieken.

Midori worden ze genoemd dat zijn de echte. Degene die zijn nagemaakt noemen ze fauxdori.

Nu zijn de echte midorie’s prachtig, maar de kleur bruin zwart of blauw vind ik een beetje saai. Ik hou van kleur en besloot om  verder te gaan zoeken of ze misschien ook in het roze verkrijgbaar waren. En ja hoor die bestaan van het merk  Dokilove. En nog betaalbaar ook.

Het duurde dan ook niet lang of er één op mijn bureau lag, maar wat ga ik ermee doen. want er stonden al genoeg planners op de plank , maar er zijn genoeg onderwerpen of thema’s over hoor die ik niet in mijn planners gebruik.

Zo gebruik ik een random notitieboek voor mijn maandelijkse in en uitgaves en voor mijn buffer rekening. Die is een  beetje saai en bedacht me  dat dat wel wat leuker kan, omdat ik die ook regelmatig gebruik zeker zo een 2 a 3 keer per week.

Ik heb dan ook de gegevens van dat saaie notitieboek  overgezet in mijn traveler’s notebook.

In totaal zitten er nu drie boekjes in en zijn  er twee over. Eën daarvan word gebruikt  als dagboek. Daarin plak ik mooie afbeeldingen en schrijf  ik er iets in. Niet consequent, maar wanneer dat nodig is.

Dat andere boekje die over is ga ik gebruiken voor de verbouwing van ons huisje.

 

afsluiter-2

 

 

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *