Ditjes & Datjes

Ik heb gesolliciteerd! Eh maar je hebt toch een baan en je bent met een opleiding bezig?

Ja dat klopt, maar het huis waar ik een leer/werkovereenkomst heb kampt met personeelstekort waardoor ik meer een werknemer ben dan een leerling kan zijn. En heb ik besloten om mijn weg te vervolgen. Maar wat ga je nu dan doen?

Yes, ik ben aangenomen en begin op 1 November in een verpleeghuis op de pg (psychogeriatrie) afdeling voor 32 uur per week, Whoop, Whoop.

Mijn huidige overeenkomst werk/opleiding heb ik onderbroken, oftewel opgezegd en ga ik op een later moment doorstromen bij mijn nieuwe werkgever. Maar voor nu ga ik eerst even heerlijk mijn skills op de werkvloer laten zien en in de praktijk brengen wat ik geleerd heb. Daar heb ik echt heel veel zin in en kijk er enorm naar uit.

De afdeling waar ik kom te werken is kleinschalig wonen en op één woning wonen zes bewoners die allemaal een vorm van dementie hebben.

 

Hoe gaat het met de andere gezinsleden?

 Met mijn drie mannen gaat het ook lekker.

Emilio is afgelopen Augustus, nadat hij zijn diploma niveau 1 heeft behaald, gestart met de opleiding beveiliging airport niveau 2. Deze opleiding duurt twee jaar en zijn doel daarna is om bij de defensie te gaan solliciteren. Hoe en wat daar is hij zich nog op aan het oriënteren. Hij is keihard aan het knokken om te komen waar hij wil zijn en ik ben ervan overtuigd dat het hem zeker gaat lukken.

Diego zit nog steeds in Den Helder die heeft zijn Veva gehaald en is nu werknemer bij de Koninklijke marine en over niet een lange tijd mag hij zich korporaal noemen.

Begin volgend jaar gaat zijn eerste vaart van start. Hij heeft vorige week gehoord dat hij op de ZN.MS De Ruyter is geplaats en gaat vanaf begin Januari volgend jaar varen.

Wat een avontuur gaat hij tegenmoed hij komt langs landen als Noorwegen, Duitsland, Polen, Schotland, Engeland, Finland en Zweden. Het zal voor alle partijen even wennen zijn, maar dit is zo geweldig voor hem. Zijn droom komt uit, wat wil je dan nog meer?

En Pablo gaat ook zijn gangetje, werkt nog steeds voor de overheid. Hoewel hij het creatieve vak wel mist. Hij komt uit de reclame waar hij natuurlijk zijn creativiteit in kwijt kon en dat heeft hij nu weer opgepakt. Nou ja hij is het altijd wel blijven doen maar nu voor het echie en staat hij ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de naam Traffic-sign

Ik ben zo supertrots op mijn gezin

 

 Wat kan je de komende tijd verwachten?

 Achter de schermen ben ik druk bezig om een snailmail project op te zetten. Wat betekent dat ik snailmailers met elkaar in contact wil laten komen. Het idee zit in mijn hoofd en weet ik goed hoe ik het wil maar de uitwerking daarvan is ingewikkeld, haha. Dit zal nog wel even wat werk zijn maar de uitkomst zal heel leuk zijn.

In mijn vrije tijd ben ik heerlijk aan het lezen en zal ik de komende tijd daar meer over uitweiden.

Hoe ziet mijn boekenkast eruit? En hoe hou ik alle gelezen boeken bij? Ook wil ik tbr & wrap up artikelen gaan schrijven.  Tbr staat voor “to be read” hierin laat je zien welke boeken je in die maand van plan bent om te gaan lezen en een wrap up is een samenvatting van een gelezen boek van je tbr lijst.

Ook heb ik de pagina over mij aangepast zodat je lezen wat je van blogmomentje kan verwachten en een beetje achtergrondinformatie krijgt over wie er achter blogmomentje zit, me dus, haha.

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *