Boek review De Eetclub

de-eetclubDe Eetclub

Het boek De eetclub van Saskia Noort heb ik in een kringloopwinkel gekocht voor €1,00. dit omdat ik in een boekwinkel het boek Debat van Saskia Noort heb gekocht en deze is dus een vervolg op het boek De eetclub. En daar begon ik dus mee De eetclub het begin van het boek is heel spannend. Helaas kreeg het verhaal geen wending en blijf het verhaal op één lijn hangen wat i erg langdradig begon te vinden.

Samenvatting

Karen verhuist met haar man en twee kinderen van het drukke Amsterdam naar het rustige dorp Bergen. Via de kinderen leerde Karin Hanneke kennen een eetclub op wilde gaan zetten en werd ook Karin daarvoor uitgenodigd. Het is een hele hechte groep vriendinnen, maar niks lijkt wat het is.

‘”het voelde alsof alles bevroor. De tijd, mijn bloed, mijn hart. Michel begon paniekerig te vragen wat er aan de hand was, waar,waar moesten we naartoe?

Er is brand bij Evert en Babette….”

“ Ik schrok wakker door het aanslaan van Droef, hun bruine Labrador. Even wist ik niet waar ik was toen realiseerde ik me dat ik op de rode bank van Hanneke en Ivo in slaap was gevallen. Hanneke was verdwenen, en Ivo was haar aan het zoeken”

Wat vindt ik van de Eetclub?

Het verhaal begint heel spannend en dan heb je toch wel een verwachting dat ergens in het boek een wending komt ,maar die blijft helaas uit (dat denk je althans) en borduren ze het hele boek verder op wat er eerder in het verhaal is gebeurd. De drang om het boek uit te lezen had ik wel omdat ik heel benieuwd was hoe dit eindigde. En op het einde werd het dus weer spannend en gebeurt er toch wel weer wat wat je niet verwacht.

Informatie

Titel:De eetclub
Auteur:Saskia Noort
Aantal pagina’s:239
Uitgever:Anthos/Amsterdam
ISBN:9041408339 (paperback)
9041409068 ( gebonden)
Beoordeling:3 out of 5 stars (3 / 5)
Kopen: Koop bij bol.com
Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *