Bijkletsen

Ondertussen, toen het hier stil lag, heb ik examen Nederlands presentatie gedaan.

En haal ik gewoon een 9.4, de wonderen zijn de wereld nog niet uit, hihi.

 

 

Naast mijn stage overéénkomst heb ik afgelopen Augustus ook een werkcontract gekregen. Ik ga nog tot 30 November één dag in de week naar school. Daarna hoop ik gediplomeerd te zijn. Het ziet ernaar uit dat het mij ook gaat lukken.

Twee weken geleden ben ik door de selectie heen gekomen voor deelname aan een vervolgopleiding. Ik  ga vanaf 10 December een tweejarige VIG-er opleiding doen ( Verzorgende IG) Het verschil met de opleiding die ik nu doe is dat ik verpleegkundige handelingen en medicijn leer krijg.

Ik had dit bovenstaande een half jaar geleden niet kunnen bedenken, want het leren gaat bij mij echt niet vanzelf en vind ik het soms best moeilijk, maar ja de aanhouder wint dat zie je maar weer!

Achter de schermen van Blogmomentje

Achter de schermen van Blogmomentje wordt hard gewerkt, want er zijn problemen met de server. Bij het hostingbedrijf hebben ze een update gedaan en ondervinden wij daar hinder van. Ik zal je verder niet lastigvallen met de technische kant van het verhaal, maar gelukkig heeft Pablo een oplossing bedacht en zal Blogmomentje opnieuw gebouwd moeten worden. Er wordt gezegd dat de site niet offline hoeft, maar ik ben daar niet zo zeker van.

Momenteel kom ik er nog niet aan toe om met regelmaat een artikel te plaatsen wat ik zeer betreur, maar het is even niet anders. Vanaf half December begin Januari heb ik weer meer tijd want dan ga ik één dag in de week naar school en loop ik drie dagen stage. Dat is toch één dag extra vrij dan dat ik nu heb.

Zodra ik alle examens heb gehad dan laat ik mij weer horen.

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *