Aanvulling op Mijn verhaal “alles draait om geld’

Follow my blog with Bloglovin
 

Tot aan Deel 8 van mijn verhaal gaat het lekker en dan begint alle ellende.

Terug lezend in de eerste acht delen dringt het ook tot me door dat we het gewoon ook allemaal hebben laten gebeuren. We vertrouwde blindelings op Lon die we eigenlijk helemaal niet kende. Bij alles wat ik tegen Lon zei had hij meteen een antwoord klaar met een oplossing erin. Als je leest bij Deel negen dat Lon mij belt om te vertellen dat hij een pand in de Maasstraat heeft gekocht en of ik kwam kijken of dat niet iets voor mij was.. en ik zei ik doe het alleen weet je nog twee winkels is teveel en hij meteen zei daar heb ik wel een idee over. Ja natuurlijk had hij daar een idee over. Hij heeft overal een idee over.

Mijn mening is dat dit vooropgezet is. Het hele Bertus & Boterham concept.

In Deel 10 vertel ik dat ik door de weeks alleen in de winkel stond en in het weekend kwamen er twee meiden helpen. Best wel pittig zo hoor, dus besloot ik om nog een collega erbij te zoeken. Daar was Lon het niet mee eens, want dat kon de zaak niet trekken. Als jullie alle delen van mijn verhaal tot nu toe gelezen hebben dan snap je wel dat dit echt bull shit is van hem, want hij zag ‘zijn’ geld gewoon verdwijnen en dat verdween niet in zijn zak. Dat deed hem pijn. Hoe meer ik ondernam hoe minder er voor hem overbleef. Al zijn ideeën koste geld waar ook echt wel wat van bij hem in de zak verdween.

En hij was natuurlijk bang dat ik niet meer aan zijn eisen kon voldoen. Ik had geen zin meer om in de flow mee te gaan. Ik doe wat goed voor de zaak is en neem daar mijn eigen beslissing en verantwoordelijkheid over. Volgende week Vrijdag vertel ik over onze tweede zaak in de Maasstraat. Dan word het helemaal duidelijk dat het hem niet ging dat de zaak het niet kon trekken om nog een collega aan te nemen, maar meer dat wij ons geld niet aan hem uitgaven!

 

afsluiter-2

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *