#2 opgemaakt

Opgemaakt-blogmomentje

 

 

 

Na de eerste opgemaakt artikel ben ik een tijdje  wezen sparen voor de volgende opgemaakte artikel, Haha. Nee hoor ik ben er gewoon nog niet aan toegekomen vandaar dat er ook nog producten bij zitten van vorig jaar. Ook vergat ik weleens een leeg product te bewaren. Ga er maar lekker voor zitten want de lijst is lang!

 

Shampoo en condition

Opgemaakt-blogmomentje

Opgemaakt is dit setje van Andrélon in samenwerking met Mascha van beautyblog. Ik was er wel benieuwd naar met name omdat ik droog en dof haar heb. Wat zou het met mijn haar doen? Zowel de shampoo als de condition ruiken heerlijk en dan ben ik al gedeeltelijk blij. De shampoo deed prima zijn werk, mijn haar werd er schoon van. Maar de condition vond ik wat aan de dunne kant en dan ben ik benieuwd of het mij haar wel genoeg voed. Mijn haar werd er wel zacht van maar bleef nog enorm in de klit zitten na het afdrogen van mijn haren moest ik toch een anti klit spray gebruiken.

 

Opgemaakt-blogmomentje

Ik blijf nog even bij de Andrélon en heb deze shampoos en conditions opgemaakt. Bij één fles shampoo heb ik twee flessen conditions nodig. Dat geldt voor alle merken hoor. Ik heb hier verder niks op of aan te merken. Alleen dat ze heerlijk ruiken, mijn haar schoonmaken en het wordt lekker zacht en nog belangrijker uit de klit!

 

Douche producten

Opgemaakt-blogmomentje

Aanbeland bij de douche crème/schuim producten. Zoals je op de foto kan zien gebruikte mijn gezin en ik verschillende soorten douche producten in de vorm van een crème en schuim.

De Axe bodywash Dark temptation refreshing fragrances) hebben mijn zonen opgemaakt en ze zijn hier tevreden over. Axe doet het bij mijn zonen altijd goed en ze ruiken ook nog eens heerlijk en zoveel keus ook hierin.

Ook is opgegaan de Silk mouse van Nivea crème care. Je krijgt een heerlijk dot schuim uit de pomp en het is echt een feestje om je daarmee te wassen. Bovendien laat dé geur van Nivea je nog eens extra genieten en daarna voelt je lichaam zijdezacht aan. Ik vind het altijd weer zonde als ik mee hierna insmeer met een body Butter. Wat overigens niet pérse hoeft maar dit vind ik gewoon zelf prettig.

Rituels the of Hammam (refreshing foaming shower gel) ikzelf ben grote fan van Rituals en vind de schuimen dan ook heel prettig. Alleen deze geur vond ik tegenvallen. Mijn Man daarentegen vond hem wel lekker ruiken en heeft hij hem dan ook opgemaakt. Ik denk zo dat ook mijn zonen heb wel een keer gebruikt hebben, want hij was zo op.

De douche crème van Dove is ook zo een product die ik altijd wel in huis heb. Het verzorgt je lichaam goed en daar gaat het uiteindelijk om. Er is ruime keuze uit geuren en dat vind ik een leuke bijkomstigheid.

 

Deo

Opgemaakt-blogmomentje

Zowel één opgegaan van het merk Dove door manlief en één van mezelf. Er zijn er meer opgegaan maar die heb ik dan per ongeluk gewoon weggegooid.

De Deo van Balea vallen mij tegen want na gebruik heb ik toch last van transpiratielucht. Deze zijn dan ook niet opgemaakt maar wilde ze toch er even bij vermelden.

 

Handzeep

Opgemaakt-blogmomentje

In het toilet, badkamer en keuken staat er een handzeep en het toeval wil dat ze allemaal op zijn gegaan. Ik moet zeggen nadat ik het onderdeel handhygiëne heb behandeld op school was ik meer en anders mijn handen (oefenen). Misschien dat daardoor de zeep iets sneller gaat haha

Twee zepen van Uni Cura “balans” zijn opgemaakt. Nummer één hier in huis. Na het handen wassen heb je, zoals het ook op de fles staat, een fris gevoel en bovendien heeft het een echte zeep geur, i love it.

De lavendel handzeep heb ik heel lang geleden eens bij de Action meegenomen en hij is nu dan ook op. Ruikt lekker maar verder niks bijzonders.

 

Random

Opgemaakt-blogmomentje

Van links naar recht op de foto beginnend bij de anti klit spray van de Trekpleister, echt super goedkoop en ik kan niet zonder. Doet echt wat het belooft en bij twee spray pompjes, in mijn lange haar, volstaat om de klitten te verwijderen en zorgt dat ik er met een borstel goed doorkom.

Lactona mondwater deze gebruikt mijn man, en ik af en toe. Een fijne pepermuntsmaak en je adem blijft lekker lang fris.

Lactacyd verzorgende was emulsie is ook een favo product, een hoop centjes voor zo een fles maar heel prettig in gebruik.

Dagcrème

Opgemaakt-blogmomentje

De Garnier Essentials Hydrating day care is een prima dagcrème en heb hier geen op of aanmerking(en) over.

 

Bodycrème

Opgemaakt-blogmomentje

Therme skincare staat ook op mijn lijst van graag gebruikte producten.

De Lomi Lomi Body Melt ruikt heerlijk naar Cocos en voed je lichaam perfect.

 

Gezichtsmasker

 Opgemaakt-blogmomentje

Een van Yves Rocher die heel erg stonk maar wel opgemaakt want ik merkte echt dat het wat deed met mijn gezicht (heb veel oneven heden op mijn jeukbeen) en zag deze wel minder worden. De face mask, van de action, is niet helemaal leeg wat dit product leek niks te doen voor mijn gezicht.

Ook heb ik verschillende zakjes gebruikt

Opgemaakt-blogmomentje

Kneipp 3 minuten masker met twee aparte zakjes in één. Ik vind er veel crème in één zo een zakje zitten dus je kan makkelijk één zakje twee keer gebruiken dus eigenlijk heb je 4 x een masker.

Manuka Honey Peel- off rook heerlijk maar die peel-off vind ik maar niks. Ik vind het een rotgevoel en werkt niet zoals het zou moeten. (Bleef aan mijn gezicht kleven)

Balea feed you skin tuck maske jáááá hier wil ik er meer van. Deze rook heerlijk naar meloen, voedde mijn gezicht goed en er zat meer dan genoeg spul aan het masker.

Facial sheet mask relax en take a selfie ook deze zou ik vaker gebruiken omdat mijn gezicht er goed op reageert.

 

Zakjes en watjes

Opgemaakt-blogmomentje

Reiniging doekjes

Onix dermo labs van de action en van Balea heerlijk…maar doen beide hun werk het verwijdert grotendeels mijn make up en dan vooral op mijn ogen.

Een kleine en een grote watten is opgegaan.

 

Een lade bomvol met proefzakjes

Opgemaakt-blogmomentje

Hiervan heb ik er een paar opgemaakt doordat de inhoud dermate weinig is kan ik er geen mening over hebben. Ik vind ze gewoon leuk om te gebruiken.

Kaarsen

 Opgemaakt-blogmomentje

Ik dacht misschien leuk om te zien wat ik hierin heb opgemaakt heb en dat zijn er twee (die ik bewaard heb, zijn er wel meer geweest vooral waxinelichtjes ook)

Ze komen beide bij de action vandaan en helaas branden ze niet helemaal op. Er blijft best nog wel wat kaarsvet in zitten die niet opbrandt.

De Scented Candle kocht ik om zijn uitstraling en airwick life scents om zijn geur, brandhout, sinaasappel en kaneel…hmmmmm mijn hele huiskamer rook ernaar.

 

Dit was weer mijn opgemaakt artikel. De volgende opgemaakt artikel verschijnt begin Maart.

 

 

 

 

 

 

Volg mij op social media en like mijn blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *